Retinitis Pigmentosa treatment - acunova eye acupuncture after John Boel

Author: John Boel Akupunktur

Jeg hedder Augustin Sambola og er oprindeligt fra Nicaragua. Jeg har boet i Norge de sidste 23 år. Jeg er gift og har 3 børn.

Jeg har haft retinitis pigmentosa i mange år. Da jeg kom hørte jeg om John Boel i Danmark og om akupunktur. Min kone, som er læge, og arbejder på centralsygehuset i Oslo mente at dette kunne være en mulighed for at gøre noget ved det. Min læge i Mozambique som er også er øjenlæge, Dr. Vigram Coslar, mente også at det var en god idé.

Så jeg valgte at tage hertil. Mit syn var virkelig dårligt - jeg var næsten blind. Jeg fik synet testet og fik at vide at der var 16 % syn tilbage, og at det centrale syn var næsten væk. Nu, efter 2 ugers behandling på denne klinik, er det generelle syn oppe på 32 %, og det centrale syn er meget klart. Jeg er meget glad for nu at kunne se de små tal som står meget klare. Så nu er det tid til at arbejde på den anden del af synet, der handler om det man ser udenom synsfeltet, og få det forbedret lidt efter lidt. Jeg er 69 år gammel og blev født i 1944.

Jeg tænker at det er vigtigt for akupunktur og denne klinik, at vide at det trods min høje alder er muligt at gøre noget ved synet. Jeg er meget taknemmelig og meget glad.

Retinitis Pigmentosa treatment - acunova eye acupuncture after John Boel

Retinitis Pigmentosa treatment - acunova eye acupuncture after John Boel

Jeg hedder Augustin Sambola og er oprindeligt fra Nicaragua. Jeg har boet i Norge de sidste 23 år. Jeg er gift og har 3 børn.Jeg har haft retinitis pigmentosa i mange år. Da jeg kom…

By: John Boel Akupunktur